Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό στο γήπεδο  των Αμυκλών, στον Δήμο Σπάρτης

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στην Σπάρτη -στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας- το συμφωνητικό με τον ανάδοχο του με προϋπολογισμό 64.715,60 ευρώ έργου ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο  των Αμυκλών, στον Δήμο Σπάρτης.

“Πέρα από τη σημερινή υπογραφή, έχει επίσης σημασία να τονιστεί η προσπάθεια που γίνεται από την περιφερειακή Αρχή για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες” σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, γνωστοποιώντας ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί εκ νέου τη Λακωνία, στη Σκάλα, για τα εγκαίνια στα τρία μίνι γήπεδα στον βοηθητικό χώρο του εκεί γηπέδου.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας τόνισε ότι η περιφερειακή Αρχή “πέρα από τα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προωθεί και στηρίζει την ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού” σημειώνοντας ότι ήδη τοποθετείται ταρτάν σε όσους αθλητικούς χώρους είναι εφικτό.

Ροή Ειδήσεων